OM MIG & MIN BLOG

Jeg hedder Pia og er uddannet cand.ling.merc. med speciale inden for tolkning og translatørarbejde på spansk og tysk. I efterhånden en mindre årrække har jeg arbejdet hos et internationalt forsikringsselskab i centrum af København.

Efter i adskillige år at have ladet mig inspirere af andre bloggere, er jeg blevet opfordret til at skrive min egen blog, således at venner og familie hurtigt kan finde frem til netop den opskrift, de står og mangler. Mine forskellige opskrifter er dels inspireret af andre bloggeres, dels af de mange forskellige kogebøger, verden har at byde på.

Min inspiration til en varieret og til tider lidt eksotisk kost stammer hovedsageligt fra mine rejser rundt omkring i verden samt fra mine udenlandske kolleger. Dog skal det med det samme siges, at jeg med undtagelse af ”børnefisk” (såsom tun og fiskefilet) ikke spiser hverken fisk eller lam, hvorfor opskrifter på sådanne madvarer ikke vil være at finde på siden.

Udover min store passion for madlavning og rejser elsker jeg at opdage tip til hvordan tøj og genstande i hovedsageligt køkkenet kan gøres rene ved brug af relativt miljøvenlige midler. Hver gang jeg opdager et nyt tip, er begejstringen stor, ja næsten ligeså stor som glæden ved at opdage, at en ny opskrift falder i hak c”,)