MIN MADPLAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis der er noget, jeg for alt i verden afskyr, ja så er det madspild. Af og til kan man i aviser og dagblade læse om, hvor mange kilo mad én familie på årlig basis smider ud, og desværre er mængden tårnende høj!!

For år tilbage blev jeg af en kær ven gjort opmærksom på hvor megen mad, jeg selv stod og smed ud på næsten daglig basis. Jeg besluttede mig straks for, at det skulle være slut med fortsat madspild, og som et hjælpemiddel iværksatte jeg en madplan. Denne plan hjælper mig ikke kun med at undgå unødigt madspild, men sikrer også at jeg ikke får indkøbt for megen mad. Som et ekstra lille plus sikrer planen også, at jeg ikke får lyst til fastfood særlig tit, noget der især har resulteret i et positivt resultat på badevægten c”,)

Da jeg på ingen måde er nogen helgen, skal jeg gerne være den første til at indrømme, at jeg ikke altid får lavet en madplan. Hver uge har jeg dog en plan in mente, og om muligt vil jeg forsøge at nedfælde den på denne side, således at jeg har noget at fastholde – om ikke andre – så mig selv til c”,)